15. huhtikuuta 2015

Häikäisee

Huomenta Prahasta!


Aamukahvilla aurinko häikäisi suoraan silmiin, mikä ei haitannut yhtään. Avasin ikkunan ja kuuntelin lintujen konserttia - olen tyytyväinen, että muutin pois keskustasta, sillä nyt saan kuunnella lintuja, niin kuin kotona Suomessa.

Sori tämä on nyt tällainen ällöpositiivinen aurinkokevätlinnutjeejee-postaus, mutta minkäs teet. Saan energiaa tästä keväästä ja odotan kesää.... Täällä vihreä aika vuodesta on pidempi kuin harmaa ja energiatasot pysyvät siten aika hyvin tasapainossa.

Tänään lämpöä on luvattu +  22 astetta. Hassua, että vuosi sitten olisin pitänyt tätä kesänä, mutta nyt se on kuitenkin kevät. Niin asioihin vaan tottuu.

Human Resource Management -opintoja on jäljellä reilu kuukausi. Vain! Lukuvuosi meni älyttömän nopeasti. Kesän alkaessa liityn taas kokoaikatyöläisten joukkoon. Toisaalta kivaa se, että saan täyspitkät viikonloput takaisin (nykyään kouluhommia tulee raapustettua usein perjantai- tai sunnuntai-iltaisin), mutta täytyy sanoa, että meidän koulua tulee ikävä. Onhan se vaan kuitenkin tosi rentoa verrattuna työpäiviin; mennä kouluun ja juoda kahvia, olla vastuussa ainoastaan itselleen. Pidän kansainvälisestä pienen yliopiston tunnelmasta, jossa opettajat tuntevat oppilaansa nimeltä. Meillä on pienet ryhmäkoot ja parasta koulupäivissä on keskustelut ja analysoinnit. 

Mutta kaikelle on aikansa. Ja nyt, d-vitamiiniannostus ja sinne kouluun, hop.